11 stycznia br. odbyła się trzecia już edycja Forum Branży Eventowej. Partnerem merytorycznym wydarzenia była marka Deli Catering.
Największe coroczne spotkanie związane z event marketingiem za nami. Forum Branży Eventowej to wydarzenie, którego misją jest pokazanie eventu jako elementu komunikacji z klientami, pracownikami i innymi uczestnikami otoczenia przedsiębiorstwa.
Tegoroczna edycja poświęcona została planowaniu, budżetowaniu, komunikacji i promocji eventów, a także ich targetowaniu. Nie zabrakło tu tematu marki terytorialnej, inspirujących dyskusji i prelekcji oraz sesji networkingowych. Podczas wydarzenia uczestnicy mieli także okazję poznać 10 trendów na 2018 rok, które pozwolą odmienić świat spotkań.
W wydarzeniu wzięło udział 1500 osób, realizujących i wykorzystujących eventy do komunikowania się z grupami docelowymi. Z kolei w strefie dostawców zaprezentowało się 150 firm – w tym marka Deli Catering, lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, która znalazła się także wśród partnerów merytorycznych FBE 2018. Specjalnie na tę okoliczność Deli Catering przygotowało między innymi makaroniki malinowe z kremem różanym na konfiturze morelowej, mangalicę podaną na musie gruszkowo-pietruszkowym z czarnuszką oraz policzki z żabnicy.
Wydarzenie odbyło się w Centrum Targowo–Kongresowym przy ul. Marsa 56C w Warszawie.
OOH event! był patronem medialnym Forum.
JK
You might also like
Więcej z działu Catering
Belvedere catering by design wznawia akcję „wsparcie dla służby zdrowia”
W związku z drugą falą COVID-19 oraz ze względu na ogromne potrzeby służby zdrowia, Belvedere Catering by Design postanowiło kontynuować …
Pierwsze wydarzenia hybrydowe i online Mazurkas Congress Management
Zespół Mazurkas Congress Management, w dniach 4-7 oraz 5-7 października br., zorganizował w Warszawie dwie konferencje hybrydowe. Firma poszerzyła swoją …
Sebastian Olma nowym Szefem Kuchni w Pałacu Mała Wieś
Sebastian Olma - jednego z najzdolniejszych Szefów Kuchni młodego pokolenia objął stanowisko Executive Head Chefa w Hotelu Pałac Mała Wieś, …