To kolejny krok Deli Catering w realizacji strategii umacniania pozycji lidera na krajowym rynku usług cateringowych.
Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach to wyjątkowy obiekt na mapie miejsc dedykowanych biznesowym wydarzeniom w Polsce. Oddany do użytku w 2015 roku wyróżnia się postindustrialną estetyką oraz użytecznym designem. Co więcej, miejsce to łączy funkcję kongresową, konferencyjną, wystawienniczą, targową oraz widowiskową.
– Choć Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach to miejsce stosunkowo nowe, niemniej już w 2015 roku zostało nagrodzone w prestiżowym konkursie “Meeting Planner Power Awards” jako najlepszy obiekt kongresowy w Polsce. Co ciekawe, w finale konkursu katowicki budynek wyprzedził inne prestiżowe obiekty w Polsce. Fakt ten bez wątpienia potwierdza, że MCK wpisuje się w najnowsze trendy architektury, stanowiąc jednocześnie jedną z największych aren spotkań kongresowo-wystawienniczych i widowiskowo-sportowych w kraju. Tym bardziej jesteśmy zaszczyceni podpisaniem umowy na bycie Partnerem MCK – mówi Damian Wiatrak, dyrektor zarządzający w firmie DELI Catering, która jest krajowym liderem na rynku usług cateringowych w zakresie Kulinariów Eventowych.
Współpraca obejmuje pełen zakres cateringowy podczas wydarzeń organizowanych w MCK. Warto zaznaczyć, że podpisanie umowy stanowi efekt długich negocjacji i wielu analiz rynkowych. Co ważne, DELI Catering zostało wyłonione do współpracy jako jedyna firma z Warszawy. Umowę podpisano na okres 12 miesięcy z możliwością jej przedłużenia.
– Fakt podpisania umowy to wyraz zaufania i docenienia profesjonalizmu DELI Catering. Wierzymy, że synergia działań pozwoli na równoległy rozwój obu marek – podkreśla Damian Wiatrak.
You might also like
Więcej z działu Catering
Belvedere catering by design wznawia akcję „wsparcie dla służby zdrowia”
W związku z drugą falą COVID-19 oraz ze względu na ogromne potrzeby służby zdrowia, Belvedere Catering by Design postanowiło kontynuować …
Pierwsze wydarzenia hybrydowe i online Mazurkas Congress Management
Zespół Mazurkas Congress Management, w dniach 4-7 oraz 5-7 października br., zorganizował w Warszawie dwie konferencje hybrydowe. Firma poszerzyła swoją …
Sebastian Olma nowym Szefem Kuchni w Pałacu Mała Wieś
Sebastian Olma - jednego z najzdolniejszych Szefów Kuchni młodego pokolenia objął stanowisko Executive Head Chefa w Hotelu Pałac Mała Wieś, …