Wygrany przetarg to kolejny krok Deli Catering w realizacji strategii umacniania pozycji lidera na krajowym rynku usług cateringowych.
Tor Służewiec to jeden z najstarszych i najpiękniejszych torów wyścigowych w Europie. W trakcie największych gonitw, jak Derby czy Wielka Warszawska, służewiecki tor odwiedza blisko kilkanaście tysięcy widzów.
– Fakt podpisania umowy to niewątpliwie wyraz zaufania i docenienia profesjonalizmu naszej marki – mówi Damian Wiatrak, dyrektor zarządzający w firmie DELI Catering, która jest krajowym liderem na rynku usług cateringowych w zakresie Kulinariów Eventowych. „Pod uwagę brane było nie tylko wcześniejsze doświadczenie w obsłudze wydarzeń najwyższej rangi, lecz także i portfolio obsługiwanych do tej pory eventów. Nie bez znaczenia była także kwestia smakowa i wizualna dań, prezentowana podczas specjalnego tastingu. Tym bardziej jesteśmy zaszczyceni podpisaniem umowy – dodaje Damian Wiatrak.
Współpraca dotyczy zarówno obsługi cateringowej wydarzeń organizowanych na dopiero co odrestaurowanej Trybunie Honorowej, jak i obsługa restauracji oraz 3 barów Trybuny Honorowej.
Warto podkreślić, że od ponad 70 lat Tor Służewiec stanowi najważniejszy ośrodek wyścigowy w Polsce. Co ciekawe, teren toru wykorzystywany jest również jako miejsce wydarzeń, które nie są związane bezpośrednio z wyścigami (jak na przykład koncerty muzyczne). Stąd na Służewcu gościło także wielu znanych artystów, jak U2, Depeche Mode czy The Rolling Stones.
MW
Więcej z działu Catering
Belvedere catering by design wznawia akcję „wsparcie dla służby zdrowia”
W związku z drugą falą COVID-19 oraz ze względu na ogromne potrzeby służby zdrowia, Belvedere Catering by Design postanowiło kontynuować …
Pierwsze wydarzenia hybrydowe i online Mazurkas Congress Management
Zespół Mazurkas Congress Management, w dniach 4-7 oraz 5-7 października br., zorganizował w Warszawie dwie konferencje hybrydowe. Firma poszerzyła swoją …
Sebastian Olma nowym Szefem Kuchni w Pałacu Mała Wieś
Sebastian Olma - jednego z najzdolniejszych Szefów Kuchni młodego pokolenia objął stanowisko Executive Head Chefa w Hotelu Pałac Mała Wieś, …